HOAT - Horsens Amatør TeaterKøb billet
HOAT - Horsens Amatør Teater
Køb billet

Horsens Amatør Teater præsenterer: Ny moderne revy

Horsens Amatør Teater præsenterer: Ny moderne revy

Efter flere års revytørke i Horsens har vi i Horsens Amatør Teater besluttet os for at tage handsken op og stable en ny og moderne Horsens Revy på benene. Vi håber, at denne revy vil leve op til de krav, ønsker og forventninger, som et moderne teaterpublikum har.

Bestyrelsen hos Horsens Amatør Teater og den lille kreative kreds omkring produktionen går ind til opgaven med både ærefrygt og ydmyghed. Vi har lokalerne, teknikken og masser af praktisk teatererfaring til at kunne opsætte en Horsens Revy, men vi ved også, at en revy uden skuespillere ikke er noget værd.

Derfor er vi i gang med at indbyde håbefulde skuespillere fra hele oplandet og Østjylland til audition den 29. april i vores lokaler på Allegade 16B i Horsens. Men selv med de bedste skuespillere og et flot teknisk setup bliver en revy intet uden de gode, satiriske og eftertænksomme tekster, som en god revy selvfølgelig skal indeholde.

Revyens instruktør, Gitte Fogh Jul, er en garvet revyveteran, der har stået på scenen masser af gange rundt om i landet. Hun har som instruktør for Horsens Revyen også masser af tekstmateriale i bagagen.

Instruktør på Horsens Revy 23, Gitte Fogh Jul

Teksterne til en revy er ofte dagsaktuelle og kan hurtigt miste deres aktualitet, eller nye spændende og nødvendige emner presser sig på og skal være med på scenen, når revyen tager afsæt. Instruktøren og det kreative hold opfordrer alle, der har en tekstforfatter i maven, til at byde ind med deres materiale. Det kan være lokale tekster, monologer, dialoger, sketches, sange, viser eller bare nogle skøre fjollede one-liners, der kan få publikum til at grine.

Fra Horsens Amatør Teater kan vi selvfølgelig ikke garantere, at de indsendte tekster kommer med i revyen, der har premiere i oktober 2023. Men i første omgang skal der laves en bruttoliste med gode numre, som vi tror, vil kunne underholde publikum og give skuespillerne nogle kreative udfordringer at arbejde med.

Vi glæder os til at byde velkommen til en ny æra for Horsens Revy og håber, at vores publikum vil tage godt imod vores bestræbelser på at bringe humor og satire tilbage på scenen i Horsens.

HOAT - Horsens Amatør Teater

Allegade 16B

8700 Horsens

Tlf. 2946 3656

Kontonummer

Arbejdernes Landsbank

Reg./konto: 5343 0343769

CVR 31914752