HOAT - Horsens Amatør TeaterKøb billet
HOAT - Horsens Amatør Teater
Køb billet

Meld dig ind her!

1. Meld dig ind

2. Ekstra oplysninger ved familiemedlemskab

LÆS DETTE, HVIS DU VÆLGER FAMILIEMEDLEMSKAB

FAMILIEMEDLEMSKAB!

Ved familiemedlemskab skal vi bruge navnene, adresse, e-mail og fødselsdag, på dem som du ønsker omfattet af medlemskabet.

Når du har oprettet dit familiemedlemskab kan du sende oplysningerne til foreningens kasserer på e-mail kasserer@hoat.dk - så opretter vi medlemmerne.

Du kan også bruge denne formular til at sende oplysningerne til os.

Så er i din husstand medlem af Horsens Amatør Teater

Tilmeld dig HOAT

Vi vil være glade for at få dig som medlem af vores skønne teaterforening.

Udfyld nedenstående formular og når vores kasserer opdager at du er tilmeldt, så vil du modtage oplysninger om hvordan du betaler dit kontingent,

At spille teater kan være en fantastisk oplevelse. Det er en mulighed for at udforske forskellige følelser og karakterer, og det giver en følelse af frihed og kreativitet. Når man står på scenen, kan man glemme alt om hverdagen og leve sig fuldt ud ind i rollen.

Der er også en følelse af fællesskab og samarbejde, når man arbejder sammen med andre skuespillere, instruktører og teknikere for at skabe en vellykket forestilling. Det er en udfordring at lære replikker og bevægelser og at arbejde med koreografi og scenografi, men det er også en belønning at se ens arbejde blive til virkelighed på scenen.

Alt i alt er glæden ved at spille teater en unik og berigende oplevelse, der kan give en en masse sjove og mindeværdige øjeblikke.

Kontingentpriser

Personligt medlemskab: kr. 250,-

Husstandsmedlemskab: 250,-

Medlemskab uden stemmeret: 125,-

HOAT - Horsens Amatør Teater

Allegade 16B

8700 Horsens

Tlf. 2946 3656

Kontonummer

Arbejdernes Landsbank

Reg./konto: 5343 0343769

CVR 31914752