HOAT - Horsens Amatør TeaterKøb billet
HOAT - Horsens Amatør Teater
Køb billet

Hold kontakten

HORSENS AMATØR TEATER

Allegade 16B

8700 Horsens

Send en besked

Skriv til os og vi vender tilbage så hurtigt vi kan.

derfor skal du være medlem hos hoat!

Der er mange gode grunde til at kontakte os og blive en del af vores fællesskab.

For det første vil du have mulighed for at møde nye mennesker og opbygge venskaber. Horsens Amatør Teater er sammensat af en mangfoldighed af mennesker med forskellige baggrunde og interesser, så der er gode chancer for, at du vil finde ligesindede og interessante mennesker at lære at kende.

For det andet vil du have mulighed for at udfordre dig selv kreativt og udvikle nye færdigheder. Teaterproduktion involverer alt fra skuespil og instruktion til scenografi og kostumedesign, så der er mange forskellige områder, hvor du kan lære og vokse som person.

For det tredje vil du være en del af et fællesskab, hvor alle arbejder mod et fælles mål - at skabe en fantastisk teateroplevelse for publikum. Dette kan være en utrolig givende oplevelse, da du vil opleve, hvordan teamwork og samarbejde kan føre til noget magisk på scenen.

Endelig er det værd at nævne, at Horsens Amatør Teater er en vigtig del af byens kulturliv. Ved at deltage i teatergruppen vil du bidrage til dette og være med til at skabe en spændende og levende teaterscene i Horsens.

HOAT - Horsens Amatør Teater

Allegade 16B

8700 Horsens

Tlf. 2946 3656

Kontonummer

Arbejdernes Landsbank

Reg./konto: 5343 0343769

CVR 31914752