HOAT - Horsens Amatør TeaterKøb billet
HOAT - Horsens Amatør Teater
Køb billet
HOAT skuespiller i en rød lænestol
To skuespillere fra forestillingen, Der Var Engang

HOAT Blog: Skuespillerne bag kulisserne afslører deres hemmelige verden

Nu er det tid til at trække tæppet fra! Horsens Amatør Teater har besluttet at give deres fans og tilhængere et sjældent indblik i deres verden ved at skrive en blog om deres oplevelser og eventyr. Men hvad er det, der får teaterentusiaster til at kaste sig over tastaturet og dele deres skuespillerliv med resten af verden? Og hvad får læserne ud af at følge med i dette drama udenfor scenen?

For det første er der naturligvis det åbenlyse: en uimodståelig trang til at afsløre de vanvittige og morsomme episoder, der udfolder sig bag scenen. Forestil dig en verden, hvor kostumer forsvinder, replikker glemmes, og instruktører bruger deres evner som teater-tryllekunstnere for at få alt til at gå op i en højere enhed. Horsens Amatør Teater ønsker at dele denne verden med dig, så du kan grine og ryste på hovedet sammen med dem.

Bloggen vil også give læserne en unik mulighed for at blive klogere på de farverige personligheder, der udgør Horsens Amatør Teater. Hvem ved, måske vil du opdage, at din yndlingsskuespiller deler din passion for at strikke sokker eller spise usædvanlige madkombinationer? Ved at følge bloggen får du mulighed for at opleve de mange sider af skuespillernes liv og måske endda få en god griner af deres skøre bekendelser.

Endelig vil læserne af Horsens Amatør Teaters blog få en helt ny forståelse for, hvad det vil sige at lave teater. Du vil se, hvordan en forestilling går fra idé til manuskript, fra prøver til den store premiere. Det er ikke altid nemt, men det er bestemt underholdende at følge med i, hvordan skuespillere, instruktører og scenefolk kæmper mod tidsfrister, tekniske udfordringer og deres egne kunstneriske ambitioner.

Så tag plads, og gør dig klar til at få et kig ind i en verden, hvor kreativitet, drama og humor går hånd i hånd. Horsens Amatør Teaters blog vil tage dig med på en hæsblæsende rejse ind i teaterverdenens morsomme og skøre kulisser, og vi garanterer, at du ikke vil kunne lade være med at trække på smilebåndet.

HOAT - Horsens Amatør Teater

Allegade 16B

8700 Horsens

Tlf. 2946 3656

Kontonummer

Arbejdernes Landsbank

Reg./konto: 5343 0343769

CVR 31914752