HOAT - Horsens Amatør TeaterKøb billet
HOAT - Horsens Amatør Teater
Køb billet

Horsens revy '23

5. - 12. oktober 2023

Horsens Revy '23 er veloverstået

Dette var vores første Horsens Revy, og for at sige det ærligt, så var det med kæmpe sommerfugle i maven, at vi satte den op.

Vi havde ingen anelse om, der var interesse for en Horsens Revy.

Vi blev overrasket – positivt! Vi havde sat forventningerne lavt og ambitionsniveauet tårnhøjt. Vi kunne melde udsolgt til næsten alle forestillingerne. Vores tilbud om spisning før hver forestilling, i samarbejde med Frændes Madværk i Håndværkerforeningen, gik over al forventning. Der var masser af spisende gæster før hver forestilling, og maden fik, med rette, stor ros fra publikum.

Der skal også lyde en stor tak for det gode og professionelle samarbejde med Chris Frænde, som er vores nabo på Allegade.

Kommer der revy i 2024?

Vi er alle sammen på teatret klar til at prøve at lave Horsens Revy igen. Vi skal have evalueret forløbet og forestillingerne, og sidst på året eller lige efter nytår melder vi ud med datoer og åbner for billetsalget.

Der bliver brug for skuespillere, teknikere, scenefolk, tekstforfattere, folk til caféen, guruer ud i SoMe (sociale medier), markedsførings troldmænd m/k. Så følg med på vores Facebook-side og hold dig orienteret.

Horsens Revy '23: Hold på hat og briller - det bliver sjovt!

Det er tid til at grine, Horsens! Forbered jer på en humoristisk tour de force, når Horsens Revy '23 går i gang i september. Auditionen har fundet sted, og de seks udvalgte revyskuespillere er klar til at tage jer med storm!

Under audition skulle deltagerne først danse som John Travolta, synge som Birthe Kjær (eller John Mogensen) og til sidst tage os med på en rutsjebanetur af komik i deres sketch. Og lad os sige det, som det er – vi fik både grinet, grædt og fniset!

I juni mødes hele holdet – skuespillere, kapelmester og det kreative team – for at lære hinanden at kende og dykke ned i de mange tekster, der allerede er skrevet. Det bliver en sand fest af latter og komik, og vi kan næsten ikke vente!

Så hold øje med opdateringer både her og på vores Facebook-side – og gør jer klar til at grine, så tårerne triller, når Horsens Revy '23 indtager scenen!

Skuespillerne i Horsens Revy '23

mød skuespillerne

(Fra venstre bagerst) Jakob Nørgaard og Per Aalborg

(Midterste række) Charlotte Christiansen, Rikke Hedegaard Pedersen og Johnna Wennerwald.

(Forrest) Heinrich Cuk Brandt.

Her er flok af talentfulde og meget morsomme skuespillere, som slet ikke kan vente med at komme i gang - derfor øver de på sang og musik ... i deres sommerferie!

bliv programsponsor - det er møj billigt!

Vi har brug for din støtte!

Vores ambitionsniveau er højt og kvalitet koster penge! Derfor søger vi konstant efter sponsorere som vil købe annonce i vores trykte revyprogram.

Selvom ambitionerne er høje - er priserne på annoncerne uhørt lave og alle har råd til at være med.

Det kreative revy-team

(Fra venstre) Henriette Hansen, koreograf, Kamilla Engelund Nielsen (instruktørassistent), Gitte Fogh Jul (instruktør) og Sisse Ferndorf-Christensen (regissørassistent). Jørn Kildall (regissør) tog billedet og står bag kameraet :-)

uden mad og drikke ...

Før hver forestilling har du muligheden for at "tanke op" med både vådt og tørt. Vi samarbejder med vores nabo, Håndværkerforeningen. Her tryller Chris Baadsgaard Frænde i køkkenet og forkæler vores spisende publikum et par timer før hver forestilling.

Når du bestiller billet til revyen, kan du også bestille spisning før forestillingen. Vi tilbyder en lækker 3-retters luksusbuffet til alle forestillinger, undtagen ved vores eftermiddagsforestillinger, hvor du kan købe superlækkert, frisklavet smørrebrød.

3-retters luksus buffet

3-retters luksusbuffet

Pris kr. 150,-

~~~~~ Forret ~~~~~

Tunmousse – dild – rødløg 

Brød og smør

~~~~~ Hovedret ~~~~~

Okseculotte fra Grambogaard 

Kalkuncuvette 

Ristede kartofler 

Årstidens salat

~~~~~ Dessert ~~~~~

Luftig æble/kanelkage – creme fraiche 

8 forskellige slag lækkert smørrebrød

lækkert smørrebrød

Pris kr. 100,-

~~~~~ 8 forskellige slags ~~~~~

Der vil være en lækker smørrebrød-buffet

med 8 forskellige slags lækkert smørrebrød,

fra Håndværkerforeningens køkken.

revyen er en gammel dame

Revyen har en lang og stolt historie i Danmark, der går tilbage til midten af 1800-tallet. Oprindeligt var revyen en form for kabaret med musikalske indslag og politiske satirer, der blev opført på mindre scener i hovedstaden og andre større byer.

I 1880'erne og 1890'erne opstod de første egentlige revyer, hvor flere forskellige numre blev sat sammen i en sammenhængende forestilling. En af de tidligste og mest berømte danske revyer var "Fy og Bi" fra 1901, der blev opført på Nørrebros Teater i København.

Gennem årene har revyen udviklet sig og tilpasset sig til skiftende tider og trends. I 1920'erne og 1930'erne var revyen præget af den såkaldte "gyldne revyperiode", hvor store navne som Osvald Helmuth og Kjeld Petersen trådte frem på scenen. I 1960'erne og 1970'erne blev revyen mere politisk og samfundskritisk, og en række revyer blev censureret af myndighederne på grund af deres indhold.

I dag er revyen stadig en populær form for underholdning i Danmark, og der er flere etablerede revyer i landet, herunder Nykøbing F Revyen, Cirkusrevyen og Århus Onsdagsrevy. Revyen er stadig en form for teater, der forener musik, dans, sketcher og monologer, og som ofte har en satirisk eller humoristisk tilgang til aktuelle emner og samfundsspørgsmål.

En særlig form for revy er også egnsteatrene, som opfører revyer med lokaltilknytning og indhold, og som ofte er meget populære i de områder, de repræsenterer.

HOAT - Horsens Amatør Teater

Allegade 16B

8700 Horsens

Tlf. 2946 3656

Kontonummer

Arbejdernes Landsbank

Reg./konto: 5343 0343769

CVR 31914752