HOAT - Horsens Amatør TeaterKøb billet
HOAT - Horsens Amatør Teater
Køb billet

Horsens revy '24

2. - 12. oktober 2024

Horsens Revy '24 er på vej!

Vi er glade for at kunne meddele, at Horsens Revy 2024 er på vej! Efter den overvældende succes sidste år, hvor alle forestillinger var udsolgt, ser vi frem til endnu en fantastisk sæson med revy på højeste niveau.

I år præsenterer vi hele 8 forestillinger fra den 2. til den 12. oktober, og vi lover, at det bliver en oplevelse, I sent vil glemme. Vi opfordrer jer til at møde op i god tid før forestillingen for at nyde hyggeligt samvær og vores lækre luksus buffet, som igen i år bliver leveret af vores nabo, Frændes Madværk - Håndværkerforeningen.

Buffeten, som fik stor anerkendelse fra vores publikum sidste år, vil igen i år blive tilberedt af Chris Frænde, som står klar til at forkæle jeres ganer med lækkerier. Til vores eftermiddagsforestillinger kan I glæde jer til højt belagt smørrebrød, også fra Frændes Madværk.

Vi har sørget for, at både billetpriser og buffetpriser er holdt lave, så alle har mulighed for at nyde en aften i teatret uden at sprænge budgettet. Kom og få en uforglemmelig kulturel og kulinarisk oplevelse med os!

Vi glæder os til at se jer til Horsens Revy 2024!

skal du være med på holdet?

Reyven er mere end 6 skuespillere på scenen. Der er også brug for teknikere, scenefolk, folk til caféen, guruer ud i SoMe (sociale medier), markedsførings troldmænd m/k. Kontakt os hvis du vil med på turen?

Skuespillerne i Horsens Revy '24

mød skuespillerne

Her er flok af talentfulde og meget morsomme skuespillere, som slet ikke kan vente med at komme i gang - derfor øver de på sang og musik ... i deres sommerferie!

(Fra venstre bagerst) Taus Houmøller og Per Aalborg

(Forreste række) Charlotte Christiansen, Johnna Wennerwald, Izabella Mouritsen og Kristina Linnebjerg.

Horsens Revy '24: Hold på hat og briller - det bliver sjovt!

Det er tid til at grine, Horsens! Forbered jer på en humoristisk tour de force, når Horsens Revy '24 går i gang i september. Auditionen har fundet sted, og de seks udvalgte revyskuespillere er klar til at tage jer med storm!

Under audition skulle deltagerne først danse Line Dance, synge som Grethe Ingemann (eller Otto Brandenburg) og til sidst tage os med på en rutsjebanetur af komik i deres sketch. Og lad os sige det, som det er – vi fik både grinet, grædt og fniset!

I juni mødes hele holdet – skuespillere, kapelmester og det kreative team – for at lære hinanden at kende og dykke ned i de mange tekster, der allerede er skrevet. Det bliver en sand fest af latter og komik, og vi kan næsten ikke vente!

Så hold øje med opdateringer både her og på vores Facebook-side – og gør jer klar til at grine, så tårerne triller, når Horsens Revy '24 indtager scenen!

uden mad og drikke ...

Før hver forestilling har du muligheden for at "tanke op" med både vådt og tørt. Vi samarbejder med vores nabo, Håndværkerforeningen. Her tryller Chris Baadsgaard Frænde i køkkenet og forkæler vores spisende publikum et par timer før hver forestilling.

Når du bestiller billet til revyen, kan du også bestille spisning før forestillingen. Vi tilbyder en lækkerluksusbuffet til alle forestillinger, undtagen ved vores eftermiddagsforestillinger, hvor du kan købe superlækkert, frisklavet smørrebrød.

3-retters luksus buffet

(Genrefoto, ikke aktuelle menu)

luksusbuffet

Pris kr. 150,-

Buffeten laves af vores nabo Frændes Madværk - Håndværkerforeningen

~~~~~ Buffet ~~~~~

Bresaola med persillepesto og parmesan støv

Laksesalat med hytteost og frisk dild

Porchetta fra Grambo Gaard

Langtidsstegt oksespidsbryst

Skysauce

Ristede kartofler med krydderurter

Årstidens salat med cremefraichedressing

Husets brød med luftig brunet smør

~~~~~ Dessert ~~~~~

Gateau Marcel med frisk frugt

3-retters luksus buffet

(Genrefoto, ikke aktuelle menu)

luksussmørebrød

Pris kr. 100,-

Luksussmørrebrød laves af vores nabo Frændes Madværk - Håndværkerforeningen

~~~~~ 8 forskellige slags ~~~~~

Der vil være en lækker smørrebrød-buffet med 8 forskellige slags lækkert smørrebrød, fra Håndværkerforeningens køkken.

bliv programsponsor - det er møj billigt!

Vi har brug for din støtte!

Vores ambitionsniveau er højt og kvalitet koster penge! Derfor søger vi konstant efter sponsorere som vil købe annonce i vores trykte revyprogram.

Selvom ambitionerne er høje - er priserne på annoncerne uhørt lave og alle har råd til at være med.

Det kreative revy-team

(Fra venstre) Henriette Hansen, koreograf, Kamilla Engelund Nielsen (instruktørassistent), Gitte Fogh Jul (instruktør) og Sisse Ferndorf-Christensen (regissørassistent). Jørn Kildall (regissør) tog billedet og står bag kameraet :-)

revyen er en gammel dame

Revyen har en lang og stolt historie i Danmark, der går tilbage til midten af 1800-tallet. Oprindeligt var revyen en form for kabaret med musikalske indslag og politiske satirer, der blev opført på mindre scener i hovedstaden og andre større byer.

I 1880'erne og 1890'erne opstod de første egentlige revyer, hvor flere forskellige numre blev sat sammen i en sammenhængende forestilling. En af de tidligste og mest berømte danske revyer var "Fy og Bi" fra 1901, der blev opført på Nørrebros Teater i København.

Gennem årene har revyen udviklet sig og tilpasset sig til skiftende tider og trends. I 1920'erne og 1930'erne var revyen præget af den såkaldte "gyldne revyperiode", hvor store navne som Osvald Helmuth og Kjeld Petersen trådte frem på scenen. I 1960'erne og 1970'erne blev revyen mere politisk og samfundskritisk, og en række revyer blev censureret af myndighederne på grund af deres indhold.

I dag er revyen stadig en populær form for underholdning i Danmark, og der er flere etablerede revyer i landet, herunder Nykøbing F Revyen, Cirkusrevyen og Århus Onsdagsrevy. Revyen er stadig en form for teater, der forener musik, dans, sketcher og monologer, og som ofte har en satirisk eller humoristisk tilgang til aktuelle emner og samfundsspørgsmål.

En særlig form for revy er også egnsteatrene, som opfører revyer med lokaltilknytning og indhold, og som ofte er meget populære i de områder, de repræsenterer.

HOAT - Horsens Amatør Teater

Allegade 16B

8700 Horsens

Tlf. 2946 3656

Kontonummer

Arbejdernes Landsbank

Reg./konto: 5343 0343769

CVR 31914752